AUTHENTIC GUARANTEED

OTAI VINTAGE WATCHES

ALWAYS OFFER VERY REASONABLE PRICE..!
ALWAYS NO. 1

Welcome to my blog. This is the place where you can get variety of great ORIGINAL items especially a watches collector.

Vintage watches are MY HOBBY and most of the watches I will be listing are watches from my collection.I am not an expert but I have some knowledge and I will tell you what I believe to be true in the watch description.Please read the description, look at the photos and read the terms and conditions.The types of watch I am interested in are around 30 to 50 years old. A truly mint watch to me, means as it was on the day it was made and watches in that condition are very hard to find.
We search the globe for the best examples from the best brands and bring them directly to you
We make every effort to bring you a watch that will become a treasured possession for years to come.WE OFFER BEST PRICE FOR ALL VINTAGE FAN FROM ALL AROUND THE WORLD

LOTFEE JAM OTAI
BLACKBERRY PIN CODE
2AD3E0AF
WHATAPPS : +60135815567

Please feel free to contact us with any questions



regard,
lotfee.

WHERE YOU ARE...

Tuesday, September 27, 2011

ANGLO-SWISS WATCH CO....SOLD

ANGLO-SWISS WATCH CO.
CAVALRY
17 JEWEL
MANUAL WINDING
SWISS MADE
SPECIAL CASE
SPECIAL FANCY LUGS
35MM X 40MM
OFFER RM160 ONLY..
LIMITED STOCK!
DONT MISS OUT!
CLICK TO ENLARGE 

11 comments:

Anonymous said...

Sebelum ni dah sold..nape timbul lagi???hehehe Tipu punya OTAIKKKK

lotfee Jam Otai said...

Assalamualaikum tuan anynomous yg budiman...
Sy ada 50 biji lg dlm stok. Brp biji tuan anonymous nk?

Anonymous said...

semua orang dah kenal dengan ko la...ko tu tak layak digelar otai..otaik yg selayaknya

lotfee Jam Otai said...

Dear anonymous yg budiman...
sy tak pernah gelar diri sy otai. Maksud JAM OTAI ialah jam yg sy offer ni jam yg jenis otai. Kena faham hukum DM dlm bahasa. Bak kata pendita Za'aba,
' kepala dan Penerang'.

Anonymous said...

ok..jika mcm tu aku tukar ayat lain...jam yg ko jual jenis otaik bukan otai..ia sekadar hiasan kat tgn je itu pun bg org yg tak knl dgn dunia jam...nak buat petunjuk waktu jauh sekali

lotfee Jam Otai said...

Salam anonymous yg budiman...
Udah le tu...Awak kenai mike... Meh kite bersaing cara gentlemen..
Awak tak pernah usik bisnes mike.. Mgkin mike frust tgk awak juai jam murah2... Dunia bisnes kene bersaing cara sihat.. Kene cari strategi lain.. Bukan rupa gini... Memalukan aje..

pak pandir 2020 said...

salam bro, anglo swiss watch ni indian company ye, seperti titan?

Anonymous said...

aku bkn bisnesman ok..aku sekadar nk sedarkan org ramai dr tertipu dgn ayat2 memukau ko tu...jam berkarat hijau pun ko kata berkilat..yg perpusing 3suku ko kata stabil..aku blm mahu sebut pasal ko punya servis baik pulih jam lama

lotfee Jam Otai said...

Dear anonymous...
klu sy penipu spt tuan nyatakan, masakan sy boleh bertahan hingga hari ni..beratus repeated buyer or regular costumer terus berurusan dgn sy. Sebab apa? Sebab, mereka sangat puas hati dan JAM OTAI menawarkan harga yg paling menarik. Ini satu cara sy menolong kwn2 mencari site income sebagai reseller. Tapi,cara tuan menyerang sy,menghina sy, tidak membantu sesiapa.
lebih baik kita tumpukan apa yg kita patut buat drp sibuk mencari keburukan org lain.

lotfee Jam Otai said...

dear Pak pandir...
tq kerna bertanya...
Anglo-swiss Watches Co. adalah jenama dan buatan swiss yg khusus utk pasaran di India dan negara sekitarnya.Ia spt jenama West End Watch co...
Selebihnya, perlu rujuk yg lebih pakar. Wallahu'alam.

Anonymous said...

Klau ko nak tahu tokey2 besar yg kaki putar alam dapat je bertahan sama la dgn ko...aku cuma nk bagitau mereka yg bka blog ni yg ko ni kaki putar alam itu bukan membantu ke?..sblm ni aku pernah berurusan dengan ko melalui telipon utk proses jual beli jam yg ko jual..malangnya setelah aku terima jam rosak yg ko poskn tu, sampai hari ini call dan msg aku ko tak jawab

Post a Comment