AUTHENTIC GUARANTEED

OTAI VINTAGE WATCHES

ALWAYS OFFER VERY REASONABLE PRICE..!
ALWAYS NO. 1

Welcome to my blog. This is the place where you can get variety of great ORIGINAL items especially a watches collector.

Vintage watches are MY HOBBY and most of the watches I will be listing are watches from my collection.I am not an expert but I have some knowledge and I will tell you what I believe to be true in the watch description.Please read the description, look at the photos and read the terms and conditions.The types of watch I am interested in are around 30 to 50 years old. A truly mint watch to me, means as it was on the day it was made and watches in that condition are very hard to find.
We search the globe for the best examples from the best brands and bring them directly to you
We make every effort to bring you a watch that will become a treasured possession for years to come.WE OFFER BEST PRICE FOR ALL VINTAGE FAN FROM ALL AROUND THE WORLD

LOTFEE JAM OTAI
BLACKBERRY PIN CODE
2AD3E0AF
WHATAPPS : +60135815567

Please feel free to contact us with any questions



regard,
lotfee.

WHERE YOU ARE...

Monday, May 3, 2010

VERY RARE RICOH CRYSTAL AUTOMATIC 21 JEWEL - SOLD!!

Wau...saya ada sebiji jam RICOH yg jarang2 ditemui..
Mukanya bulat, ukuran diameter kira2 37 mm round face.
tebal kira2 12mm. Dial warna grey ..masih original dan dalam keadaan cantik bersih seadanya.
Enjin 21 jewel automatic..berlari dengan kuat, baik dan lancar. masa tepat dan boleh diharap..
Cuma, braceletnya mungkin bukan ori tapi sedap dipakai.
Crownnya pula original tapi logonya agak dah kabu. crown ni masuk cantik kat body..ngam2 cun.
Bunga SAKURA yg menjadi identiti RICOH dan ng jepun ni masih merah berkilau.
sangat cantik di tangan.
Nampak klasik dan lain daripada yang lain.
EXCELLENT
Vintage RICOH SAKURA 41423AC , 
Grey Color Dial , 
21 Jewel Automatic Winding movement Watch.

All Stainless Steel Case / Steel bracelet.
Grey Color & Day-Date Dial. 
Automatic Winding movement. 
Size 37 x 37 mm. diameter. (Not including the crown)
Original crown
Original dial


Dont miss this RARE model!!!!!!

4 comments:

duniajam said...

Cantik. Macam Mido plak rupanya.

lotfee said...

ye DJ..sy pun rasa mcm tu...syg jugak nk jual..

Anonymous said...

saya punya jam tangan RICOH Crystal automatic 21 jewels, full original, kondisi bagus, jalan normal, seri 41469AC, jika tertarik untuk beli, silahkan sms/call : +6285727892298 atau YM : sandyrichs@yahoo.co.id, bisa saya kirim fotonya via email.

Anonymous said...

Salam...saya ada mengumpul beberapa jam vintage and bercadang tuk jual..tp saya tak berapa pasti ttg harga dipasaran skrg..minta jasa baik Encik Lotfee tuk contact saya di norlizakezi73@gmail.com thanks.

Post a Comment